HeartMinded

Heartmen

Voor mannen

Als man groei je op in een maatschappij waarin de overtuiging heerst dat je niet (teveel) je kwetsbaarheid mag tonen. En wat je dan maar gaat doen, is (onbewust) je gevoelens wegduwen en een masker opzetten. En dat kun je vrij lang volhouden, maar op een gegeven moment ga je onrust ervaren in je hoofd en/of je lijf. Signalen die jou als het ware wakker willen schudden om weer in contact te gaan komen met jou ware ‘IK’.

Voel je dat je klaar bent met het dragen van dit masker en dat je je wilt losmaken van al die rollen die je speelt? Wil jij gaan ontdekken wie je in ware essentie bent en een leven gaan leiden waarin je jezelf mag zijn, mag leven vanuit jouw ware authenticiteit?

"En voel jij de behoefte om meer in verbinding te komen met jezelf en met andere gelijkgestemde mannen?"

Programma's

Omdat iedere man uniek is, hebben we een aantal programma’s opgesteld. Voor ieder wat wils!
Waar kunnen we jou mee van dienst zijn?

Heartmen 
Mannencirkel

Een avond waarin we samen met een groep mannen mogen onthaasten en verbinden. Even een moment van rust en ontspanning voor jezelf. Laagdrempelig binnen een veilige setting.

Heartmen
Discovery Retreat

Een ééndaags retreat voor mannen op een prachtige locatie waarin we samen de diepte ingaan. Een dag helemaal voor jezelf, even weg uit de dagelijkse ratrace.

 

Heartmen
Deep Dive Retreat

Een weekend waarin je nog meer de diepte ingaat, in contact gaat komen met je lijf, met je hart. Een weekend waarin jij mag op gaan staan en verbroedering mag ontstaan.