HeartMinded

<  Terug naar diensten

Ademwerk
1:1 sessie: Circa 75 minuten
Groepssessie: Circa 90 minuten

Ademwerk wordt steeds vaker beschouwd als het medicijn van de toekomst. We ademen allemaal, maar velen zijn vergeten hoe krachtig ademhaling kan zijn voor ons welzijn. In onze stressvolle maatschappij ademen we vaak op een onjuiste manier.

Met ademwerk kun je dit herstellen. Ik werk met de verbonden ademhaling, waarbij in- en uitademing naadloos in elkaar overgaan zonder pauzes. Dit opent de verbinding tussen hart en hoofd volledig.

Deze techniek kan diepe ontspanning, emotionele ontlading en een verhoogd bewustzijn stimuleren. Het helpt op meerdere niveaus te helen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

De klanken en frequenties van de pianomuziek zorgen ervoor dat je volledig in jezelf thuiskomt en precies krijgt en ervaart wat jij op dat moment nodig hebt.


Maandelijkse Ademcirkels: Helende Verbinding

Samen met mijn goede vriend Bas Oberndorff, een bekende in mannenwerk en tevens ademcoach, organiseer ik maandelijkse ademcirkels voor een selecte groep mannen. Ademwerk wordt beschouwd als het medicijn van de toekomst – een krachtige methode om volledig uit je hoofd te kunnen komen en weer in contact te komen met je lichaam. In deze tijd is er een groeiende behoefte aan deze vorm van heling.