HeartMinded

214677138_764438980898094_7193228660030821234_n-removebg-preview

Nei sessie

<  Terug naar diensten

NEI energetische sessie
Duur: Circa 75 minuten

NEI, ofwel Neuro Emotionele Integratie, is een holistische therapie die de verbinding legt tussen emoties, gedachten en lichamelijke gezondheid. Tijdens een NEI-sessie wordt ervan uitgegaan dat onverwerkte emoties en trauma’s zich vastzetten in het lichaam en kunnen leiden tot fysieke en mentale klachten.

Tijdens de sessie wordt er gewerkt met spiertesten om de onderliggende oorzaak van een probleem of klacht op te sporen. Dit kan een belemmerende overtuiging, een onverwerkte emotie of een traumatische ervaring zijn. Vervolgens worden diverse technieken uit de neurowetenschap en energetische therapie toegepast om deze blokkades los te laten en te integreren.

De uitwerkingen van een NEI-sessie kunnen divers zijn. Cliënten ervaren vaak een gevoel van opluchting, bevrijding en emotionele rust na het loslaten van belemmerende emoties. Fysieke klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen omdat de onderliggende oorzaak wordt aangepakt. Daarnaast kan NEI bijdragen aan een verhoogd bewustzijn, meer zelfinzicht en een verbeterd gevoel van welzijn en vitaliteit.