BREATH WORK
SESSION

Ontdek jouw innerlijke kracht door ademen.
Meld je aan en maak een reis naar binnen.

Wat houd het in?

Tijdens deze ademcirkel werken we met de verbonden ademhaling. Dit betekent dat je de inademing verbindt aan de uitademing, zonder pauzes.

Deze ademhaling is gericht op bewust, ritmisch en verbonden ademen, waardoor je uit je hoofd komt en gaat zakken in je lichaam.

Verder werken we met een aantal drukpunten, die helpen bij het loslaten van emotionele lading in je lichaam.

Veel mensen geven na een ademsessie aan dat ze zich lichter en ontspannen voelen. Ze ervaren een gevoel van gelukzaligheid en ‘bliss’. Ook ervaren mensen bepaalde inzichten in hun overtuigingen en patronen.

Facilitators

ANF-RalfBasmei24klLR-004

Ralf Groenveld

In mijn persoonlijke reis heb ik mogen leren en ervaren dat het leven niet (alleen) gaat om ontwikkelen, maar juist meer om afwikkelen. Het ontdoen van al die laagjes van programmeringen en conditioneringen. Het afbouwen van die muur die lang gediend heeft als beschermingsmechanisme. Want achter die muur daar zit mijn ware ‘IK’!

 

De man die graag zijn steentje bijdraagt aan het creëren van een nieuwe wereld. Een wereld van liefde, saamhorigheid en verbinding. Een wereld waarin mannen ook weer mogen gaan leren leven vanuit hun hart. Waarin ze  hun zachte, kwetsbare kant mogen omarmen, er mogen zijn zoals ze zijn. En achter die kwetsbaarheid daar schuilt juist die echte oerkracht!

Mijn kracht ligt in het oprecht luisteren naar anderen, aanvoelen waar iemand in zijn leven staat en wat hij nodig heeft om weer in contact te komen met zichzelf. Antwoorden te krijgen op de vraag: ’wie ben ik nu echt en wat zijn mijn verlangens’?  En hoe kan ik dat integreren in mijn levenspad.

Veiligheid, vrijheid, verbinding en authenticiteit zijn voor mij belangrijke kernwaarden in mijn leven, die ook terugkomen in de cirkels en retreats. Het kunnen relativeren en een stuk humor zijn voor mij belangrijke eigenschappen die ik graag inzet tijdens dergelijke dagen. Ik werk veelal intuïtief, houd niet van (ellenlange) voorbereidingen, maar vertrouw erop dat er mag ontstaan wat de groep op dat moment nodig heeft.

Dus mooie man, ben jij klaar om in het diepe te springen….en:

  1. jezelf echt te leren kennen;
  2. volledig jezelf te mogen zijn, ongeacht de situatie;
  3. verbonden te zijn met je hart
  4. je vrij te voelen
  5. in verbinding te komen met gelijkgestemde mannen
 
 

Voel jij hierop een diepe ‘JA’, dan begeleid ik jou heel graag een stukje op jouw levenspad.

“Je moet het uiteindelijk allemaal zelf doen in het leven, maar je hoeft het niet alleen te doen…”

ANF-RalfBasmei24klLR-005

Bas Oberndorff

Hallo daar, ik ben Bas, 45 jaar, nieuwsgierig, vader van drie dochters, facilitator. Als je me echt zou kennen, zou je weten dat ik lange tijd door het leven heb gezocht, alleen om telkens weer vast te lopen. Maar toen ik besefte het zoeken stond voor het strijden tegen het donker, kon ik langzaam licht toe laten.

Ik ontdekte dat mijn kracht ligt in het samen creëren, in het co-creëren met de mensen om me heen en het omarmen van hun licht.

 

Dit geldt ook voor mijn rol in het mannenwerk. 

Door ruimte te bieden waarin mannen hun eigen pad kunnen bewandelen, zich veilig voelen het donker te verlaten hier ontstaat er een stroom van energie. Mijn rol is niet om mee te zoeken, maar om te omarmen en te ondersteunen, en zo bij te dragen aan hun groei en ontwikkeling.

“Je moet het uiteindelijk allemaal zelf doen in het leven, maar je hoeft het niet alleen te doen…”

Programma

 
We starten met een lekkere kop thee om even te landen.
Vervolgens leggen we kort nog even uit wat we precies gaan doen m.b.t. het ademwerk. Je kunt voor jezelf nog even een intentie zetten voor die avond. Bijvoorbeeld wat je graag zou willen loslaten en/of aantrekken.

Hierna gaan we middels een korte ontspannende meditatie langzaam zakken in ons lichaam, waarop vervolgens de ademsessie zal starten. De ademsessie wordt muzikaal begeleid door een passende playlist en het ritme van Bas op de drum.
 
Aan het einde van de sessie mag je nog even nagenieten van een kort pianoconcert van Ralf om langs deze weg ook weer terug te keren naar je eigen ademhaling. 
 
We drinken nog een kopje thee en sluiten de avond samen af.
Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijke ademreis!
Previous slide
Next slide

Wat biedt het jou?

  • Een geheel nieuwe ervaring
  • Ervaren van broederschap met andere bewuste mannen
  • Erkennen van onverwerkte emoties en accepteren dat het oké is
  • Diepgaande verbinding met jezelf
  • Bewustwording van patronen in je leven en familie

Inschrijven

De investering voor een ademsessie van ongeveer 2 uur is 55,- p/p.

Agenda

Voor deze dag zijn er nog 6 plekken beschikbaar

Locatie:Leefstijlhoeve Le Freinage
Tijd:
19.30 – 21.30 (inloop vanaf 19.00)

Voor deze dag zijn er nog 6 plekken beschikbaar

Locatie:Leefstijlhoeve Le Freinage
Tijd:
19.30 – 21.30 (inloop vanaf 19.00)

Voor deze dag zijn er nog 6 plekken beschikbaar

Locatie:Leefstijlhoeve Le Freinage
Tijd:
19.30 – 21.30 (inloop vanaf 19.00)